FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups  Who is OnlineWho is Online   Join! (free) Join! (free)  
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
  • Welcome
  • Guest

Smilies and code problem

 
Post new topic   Reply to topic    myfreeforum.org Forum Index -> PhpBB2 General Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Shiryu
Pupil
Pupil
FLAG

Virtual Cash: 330

Joined: 03 Aug 2010
Posts: 30



Add Karma

rated by 0 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Fri Nov 18, 2016 12:14 am    Post subject: Smilies and code problem  Reply with quote

Hello everyone. I'm the admin at http://icavalieridellozodiaco.myfreeforum.org/index.php

Since updating to Windows 10, several of my users have been having problems with emoticons and code position when replying to a message through the quote button. Basically, every time an emoticon is added or a part of text is highlighted to add code (quote, B, i etc) the given command doesn't appear where it's meant to, but at the bottom of the entire message.

To make it clearer with an example, they would get "funny, I can't believe it [-b] [-/b]  " instead of the intended "funny   I can't believe it" unless they manually reposition everything before posting the message.

Also, clicking on any of the bold, italics, quote etc buttons resets the cursor at the top of the message, so they need to once again click where they were writing before they can resume.

The problem seems to occur without distinction on Chrome, IE and Edge (latest version)

Any ideas on how to sort it out?

Many thanks!!
Back to top
View user's profile Send private message
myff admin
Site Admin
Site Admin
FLAG

Virtual Cash: 92930

Joined: 22 May 2005
Posts: 32207



Add Karma

rated by 281 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Fri Nov 18, 2016 7:10 am    Post subject: Reply with quote

I'd ask them about adblockers, or anything that might interfere with the page.
_________________

Family Friendly Shareware | | Web Design/Services | Free Forums
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Shiryu
Pupil
Pupil
FLAG

Virtual Cash: 330

Joined: 03 Aug 2010
Posts: 30



Add Karma

rated by 0 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Fri Nov 18, 2016 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

Hi, and thank you for your reply  

I already asked, but nothing obvious comes to mind. Considering it's happening with all browsers, it sounds like a Win10 default setting that is creating conflict, but no idea how to find out which.  
Back to top
View user's profile Send private message
editor
Apprentice
Apprentice
FLAG

Virtual Cash: 2260

Joined: 05 Dec 2005
Posts: 236



Add Karma

rated by 3 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Fri Nov 18, 2016 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

Have you tried changing the template?
Back to top
View user's profile Send private message
Shiryu
Pupil
Pupil
FLAG

Virtual Cash: 330

Joined: 03 Aug 2010
Posts: 30



Add Karma

rated by 0 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Fri Nov 18, 2016 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

editor wrote:
Have you tried changing the template?


No never tried that. Do you think it could be something in the template's code? We really like that look and have been using it for several years now.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    myfreeforum.org Forum Index -> PhpBB2 General Support All times are GMT
Page 1 of 1
 
 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Card File  Gallery  Forum Archive
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum