FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups  Who is OnlineWho is Online   Join! (free) Join! (free)  
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
  • Welcome
  • Guest

Fix For: This Board Has No Forums
Page 1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    myfreeforum.org Forum Index -> PhpBB3 General Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Please Register and Login to this forum to stop seeing this advertising.






Add Karma

rated by members
Add Comment
Show Comments


online/offline
Posted:     Post subject:

Back to top
myff admin
Site Admin
Site Admin
FLAG

Virtual Cash: 92900

Joined: 22 May 2005
Posts: 32204



Add Karma

rated by 281 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Tue Apr 15, 2008 8:40 pm    Post subject: Fix For: This Board Has No Forums  Reply with quote

If you are seeing this error following todays upgrade.

A solution should be to login to the admin panel.

Select Portals
Select Portal Settings
Edit the ANNOUNCE portal (actually any will do)
Click Update Portal

This will do a full cache clean and fix the issue.
_________________

Family Friendly Shareware | | Web Design/Services | Free Forums
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Vatican (Holy See)
Apprentice
Apprentice
FLAG

Virtual Cash: 1860

Joined: 06 Oct 2007
Posts: 171


Location: Vatican (Holy See)
Add Karma

rated by 4 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Tue Apr 15, 2008 8:56 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks admin I've fixed all my problems. Excuse my language from the other post. Had a hard day today, and working all night so it's hard for me today. But thanks anyway!
Back to top
View user's profile Send private message
daler=p
Student
Student
FLAG

Virtual Cash: 1060

Joined: 08 Dec 2007
Posts: 99



Add Karma

rated by 3 members
Add Comment
Show Comments

Advertise4Free
online/offline
PostPosted: Sun Apr 20, 2008 9:52 pm    Post subject: Reply with quote

Handy to have posted

Luckily we were able to fix ours before we lost too many people.
_________________
Advertise4Free- Free advertisement at your fingertips
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nick(NR)
Moderator
Moderator
FLAG

Virtual Cash: 21710

Joined: 06 May 2006
Posts: 5310


Location: Medway, Kent
Add Karma

rated by 43 members
Add Comment
Show Comments

I'm better than Jose!
online/offline
PostPosted: Sun Apr 20, 2008 10:36 pm    Post subject: Reply with quote

Have sticky'd in case this error continues
_________________
CALM TIME: When calm time is called, all posters in a topic must refrain from posting and take a time out to calm down.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
sknight
Apprentice
Apprentice
FLAG

Virtual Cash: 1480

Joined: 10 Jun 2009
Posts: 130


Location: United Kingdom
Add Karma

rated by 0 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Sun Jun 14, 2009 11:01 pm    Post subject: Reply with quote

http://homeandaway.myfastforum.org/

I have this same problem and have tried the fix but it hasn't worked. I have also searched under "This board has no forums" and it has brought up a lot of the same advice regarding permissions so I have gone over them and just can't seem to find out where the problem is. Could anything else cause this or should I carry on checking the permissions?

Many thanks,

Stephen
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
sknight
Apprentice
Apprentice
FLAG

Virtual Cash: 1480

Joined: 10 Jun 2009
Posts: 130


Location: United Kingdom
Add Karma

rated by 0 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Mon Jun 15, 2009 12:49 am    Post subject: Reply with quote

http://homeandaway.myfastforum.org/

Never mind I fixed it!! I am so proud LOL

Basically I had changed the permissions for the anonymous user and didnt know where to go to change them back but found that info by searching the other threads.

Thanks

Stephen
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
0p3n123
Apprentice
Apprentice
FLAG

Virtual Cash: 1490

Joined: 29 Sep 2009
Posts: 124



Add Karma

rated by 0 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 9:14 pm    Post subject: Reply with quote

Clandogz.com

Hey mine doesen't work either. I think my forum is bugged, someone went to admin with a Anymonus user and banned 4 people so i deleated it some how i forget. When i make 2 forums for only guests may see when they enter the forum when 2 forums show up for them, well it doesent O_O its been like this for a month :P and i diddnt even know it.

Please help  
Back to top
View user's profile Send private message
myff admin
Site Admin
Site Admin
FLAG

Virtual Cash: 92900

Joined: 22 May 2005
Posts: 32204



Add Karma

rated by 281 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 9:52 pm    Post subject: Reply with quote

There is not a lot we can do, it will be something you have done with permissions, but there are so many in phpbb3 all you can do is go systematically through them.
_________________

Family Friendly Shareware | | Web Design/Services | Free Forums
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
0p3n123
Apprentice
Apprentice
FLAG

Virtual Cash: 1490

Joined: 29 Sep 2009
Posts: 124



Add Karma

rated by 0 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 10:02 pm    Post subject: Reply with quote

So what do i do? O_O
Back to top
View user's profile Send private message
myff admin
Site Admin
Site Admin
FLAG

Virtual Cash: 92900

Joined: 22 May 2005
Posts: 32204



Add Karma

rated by 281 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 10:29 pm    Post subject: Reply with quote

All you can do is be systematic, and that starts with a clear description of the issue. As of now I don't even know what you mean as your report is so garbled.
_________________

Family Friendly Shareware | | Web Design/Services | Free Forums
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
drazen
Apprentice
Apprentice
FLAG

Virtual Cash: 2130

Joined: 02 Jun 2008
Posts: 172



Add Karma

rated by 2 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 11:54 am    Post subject: Reply with quote

One thing to check is permissions on the 'anonymous' user (in the 'guest' group). I found out myself when I changed it to 'no access', I got the 'this board has no forums' message.

Anonymous user must have at least 'view/read' permission, if that helps
Back to top
View user's profile Send private message
bazfalty
Craftsman
Craftsman
FLAG

Virtual Cash: 3690

Joined: 24 Mar 2009
Posts: 352



Add Karma

rated by 0 members
Add Comment
Show Comments

onlyoldskool
online/offline
PostPosted: Wed Mar 24, 2010 9:04 am    Post subject: Reply with quote

Sorry I deleted anonymous user thinking it was somebody messeing around and now I have this problem, is thyere anyway it can fixed please.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
myff admin
Site Admin
Site Admin
FLAG

Virtual Cash: 92900

Joined: 22 May 2005
Posts: 32204



Add Karma

rated by 281 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Wed Mar 24, 2010 9:09 am    Post subject: Reply with quote

You must give the (myfree/myfast/myfine)forum.org link/address of your forum. A link should be given to the problem if at all possible. Do this whether you think it is important or not. DO NO GIVE YOUR OWN DOMAIN LINK IT MUST BE THE NAME YOU CREATED HERE.
_________________

Family Friendly Shareware | | Web Design/Services | Free Forums
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
bazfalty
Craftsman
Craftsman
FLAG

Virtual Cash: 3690

Joined: 24 Mar 2009
Posts: 352



Add Karma

rated by 0 members
Add Comment
Show Comments

onlyoldskool
online/offline
PostPosted: Wed Mar 24, 2010 9:10 am    Post subject: Reply with quote

http://onlyoldskool.myfastforum.org

When you first go to the forum before signing in it just says the board has no forums, but I did delete the anonmous user when i was cleaning some of my members up.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
drazen
Apprentice
Apprentice
FLAG

Virtual Cash: 2130

Joined: 02 Jun 2008
Posts: 172



Add Karma

rated by 2 members
Add Comment
Show Comments


online/offline
PostPosted: Wed Mar 24, 2010 9:11 am    Post subject: Reply with quote

Did you delete the 'guest' group as well? If you did, you'll have to create that first and then recreate the 'anonymous' user (watch the spelling) and make them part of guest group.

I did the same thing by deleting the account and group. It worked after I had recreated them.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    myfreeforum.org Forum Index -> PhpBB3 General Support All times are GMT
Page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3
 
 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Card File  Gallery  Forum Archive
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum